Kedves Zenekar!

Köszönjük, hogy 2011. szeptember 10.-én Szendehelyen fergeteges hangulatot teremtettetek és még
szebbé tettétek a nagy napunkat. Tudtuk, hogy a jó hangulat alapja a jó zenekar, ezért nagy hangsúlyt
fektettünk a zenekar kiválasztására. Több zenekarral való találkozás után bukkantunk rátok és
kicsit már fásultam mentünk a találkozásra, de azonnal tudtuk, igen, azt szeretnénk,
hogy ti zenéljetek az esküvőnkön, veletek szeretnénk bulizni.
A vendégektől is pozitív visszajelzést kaptunk, mindenki jól érezte magát!
Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket! Mindenkinek szívből ajánljuk a zenekart!
Munkátokhoz további sok sikert kívánunk!

Zsófi és Tomi

Csákváry Beatrix és Rozsanek Balázs levele

"Az Aranyláng - véleményem szerint- a tánc és esküvőzenekarok egy új generációját képviseli."

Kedves Aranyláng Tánczenekar! Tény, ami tény AZ utóbbi pár évben igen gyakran előfordultunk a közreműködésetekkel megtartott esküvőkön. Már AZ első alkalommal amikor egy kedves baráti pár lagziján hallottunk titeket még jegyespárként egy hatalmasat buliztunk AZ általatok játszott muzsikára és sokáig emlegettük, hogy AZ „Aranyláng mekkora bulit is csinált akkor..."

Pár évre rá, amikor is a saját esküvőnket szerveztük első körben egy másik, kisebb létszámú zenekarral állapodtunk meg MI tagadás egy esküvőnél sokszor kompromisszumot kell kötni.. .

És mit történik, ha AZ embernek nem profikkal akad dolga? Az esküvőnk előtt pár héttel a megállapodásunkat felrúgva lemondták a zenészek. Aki szervezett már hasonló eseményt annak nem kell ecsetelnem, hogy ez mekkora problémát jelent.

Ekkor született meg AZ ötlet, hogy de jó lenne ha AZ Aranyláng elvállalná. Persze AZ esküvőszezon közepén nem sok esélyt jósoltunk a sikernek, de nagy szerencsénk volt! Előtte utána minden időpontot  foglalt, de a MI dátumunk még szabad volt.

Mondanom sem kell egy pár perces telefonbeszélgetés és egy személyes egyeztetés után megállapodtunk. Minden kérdésünkre, kételyünkre kimerítő és profi válaszokat kaptunk. Még ma is emlékszem arra, hogy mekkora megnyugvást okozott nekünk, hogy végre jó kezekben van életünk legfontosabb bulija.

Természetesen a lagzin is a papírforma érvényesült. Fantasztikus buli volt, és ezt nem csak MI éltük meg így, hanem a meghívott vendégek közül is csak dicsérő hangokat hallottunk. Ami egy olyan egyszerű mutatón keresztül is lemérhető, hogy utána még 4 baráti párnak ajánlottunk benneteket, akik szintén hasonló érzésekkel élték meg AZ esküvőjüket.  

Hogy MI lehet a sikeretek titka...?

Ez igen egyszerű! Az Aranyláng véleményem szerint a tánc és esküvőzenekarok egy új generációját képviseli. A fiatalságotok, közvetlen vidámságotok a legjobb kombinációban párosul a zene és a közönség iránti alázattal és a profi előadásmóddal. Az általatok játszott számok a klasszikus esküvős, mulatós vonaltól egészen a már-már alternatív kategóriába sorolható zenei csokrot ölelnek fel amit minden esetben a közönség igényeihez hangoltok.  

Gyakorlott esküvőlátogatóként állíthatom, nincs két egyforma esküvő, mert nincs két egyforma közönség. A nagy erényeitek egyike, hogy, nem egy „haknit" nyomtok a sok közül, hanem igyekeztek a zenéket és a tempót a buli aktuális pulzusához igazítani.

Volt szerencsénk sajnálatos módon AZ ellenpéldához is. Több olyan lagziban jártunk már ahol bár minden összetevő jónak tűnt csak valahogy hiányzott egy meghatározhatatlan összetevő és nem alakult olyan feledhetetlenné a buli.

Ilyenkor kacsintottunk össze a Párommal, „bezzeg ha ITT lenne AZ Aranyláng..."  

A sok-sok pozitív élmény és talán a saját esküvőnk utáni nosztalgia miatt mindig nagyon  jó érzés fogott el minket mikor az egymást követő esküvőkön a helyünket keresve beléptünk egy díszes terembe és a színpadra pillantva megláttunk Benneteket.
Rozsanekné Csákvári Beatrix  és Rozsanek Balázs

Szívből remélem még nagyon sok ilyen élményben lesz részünk!
Mi mindent megteszünk érte mindenkinek csak ajánlani tudjuk az Aranylángot.

 

 

Fantasztikus veletek bulizni!

Szeretünk Titeket!

 

Üdvözlettel:  Csákváry Beatrix és Rozsanek Balázs"

 

 

 
Aranyláng Tánczenekar © 2018
newsletter_subscribe